Kraamzorg thuis

Kraamzorg Thuis vind goede zorg voor jou en je kindje zeer belangrijk. Na een lange tijd de verbeterpunten in de kraamzorg te hebben onderzocht, zijn wij op zoek gegaan naar een kraambureau die de zelfde gedachtes deelde omtrent deze zorg. Kraamzorg Langedijk heeft uitstekende referenties en kwaliteitscijfers, waardoor wij met volle overtuiging ons hebben aangesloten bij dit kraambureau. De samenwerking bestaat onder andere uit de uitwisseling van informatie, werken aan ontwikkelingen en natuurlijk het verbeteren van onze kraamzorg.

Alle kraamverzorgsters die via Kraamzorg Thuis werken hebben een gedegen, professionele opleiding gevolgd en bieden kraamzorg met veel passie voor het vak. Ons kraambureau heeft een unieke aanpak; één kraamverzorgster in huis tijdens je hele kraamperiode. Daarmee bieden we je rust en vertrouwen. De kraamverzorgster richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby. Daarnaast neemt de kraamverzorgster de zorg voor de andere gezinsleden en zorg voor de dagelijkse huishouding op zich. Zo kun je samen met je gezin optimaal genieten van de kraamtijd.

Voor vragen of aanmelding kun je ons bereiken op telefoonnummer: 085-1304386. Je kunt ons bereiken van 9:00 tot 17:00 uur. In noodgevallen kun je ons bereiken op het bevallingsnummer: 06831773807.